SOUZNĚNÍ

SOUZNĚNÍ

Anotace: To prostě byla snová skutečnost ....

ONA

Výlet na zámek Boskovice!
Zase pár ukradených chvil.
Lásko, co mohu přát si více,
než že jsi se mnou opět byl.

Další kamínek do mozaiky naší lásky,
Víc než snové to bylo!
Vzájemné štěstí hmatatelné jak oblázky,
o kterém se nám ani nesnilo!

Ten čtvrtek byl jako z pohádky!
Já za něj mnohokrát ti děkuji!
Nic nejde vrátit nazpátky,
ale další kamínek do mozaiky už připravuji!

ON

Má milovaná Mirunko,
jsem ti vděčný nejen za dnešní okamžiky,
ale za všechny dny, které mohu prožít vedle tebe.
Také za doteky, které jsou protkány hedvábím plné lásky, citu a porozumění.
Jsi pro mě ztělesněním krásy člověka překypujícím dobrými skutky,
láskou ke mně a podáním ruky laskavé, pomocné, ale i hladící,
utišující bolest …jsi můj voňavý kvítek!
Děkuji za Boskovice!
Autor Dalimila, 31.05.2008
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Koza, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí