Vyznání

Vyznání

Anotace: nevím co dodávat =o)

Procházím loukou plnou květů,
Na tebe myslím v každičkém kroku.
Vlahá tráva a květy plné rosy,
Připomínají mi tvé vlasy a modré oči.
Chci být s tebou každičký den,
A chodit dál světem tam a sem.
Nosit ti pampelišky a vlčí mák,
A v něžném klínu tvém usínat.
Protože život na světě mám moc rád.

Poslouchám Mobyho a jen tak se rozplývám.
Nad obyčejným deštěm,
Který bubnuje na parapety,
Nad větrem, který čechrá fasádu polí,
Nad sluncem,které svítí pro radost všem.
Nad Tebou – Ty jsi totiž má Zem.
Autor básníř, 03.08.2005
Přečteno 1259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

super vyznání

06.09.2005 07:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí