Listí

Listí

Anotace: ...

Sirény dnes hučí
a to není první středa v měsíci
a dokonce ani poledne

A já se tu mučím
vzpomínkami na podzim
na list, který nikdo nezvedne

Na západ slunce,
na který se nikdo nedívá
A na dívku,
kterou nikdo nelíbá

Nostalgický podzim
vtrhl mi do duše,
ani se nezeptal
zda vejít může.

Venku je parno
Venku zelená se nové listí
A mně je smutno
po podzimech minulých i příštích

Ale v mém srdci
-a tím si buď jist-
budeš jen ty
-můj první zvadlý list
Autor mononoke, 02.06.2008
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, 6thSun, labuť, blue, bokken, Květka Š., trrtrr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,opravdu hezky smutná...

02.06.2008 23:19:00 | Květka Š.

bééééééé, hezkýý, smutný, plačtivý... a tady nikdo kdo by mi slzičku otřel:-(

02.06.2008 17:43:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí