Konec

Konec

Anotace: No jo... Nevyšlo to.

Tak ses na to vykašlal...
Komu by stálo za to mě chtít.
Tohle jsi mi neměl dělat.
Já nevím ani, co teď říct...
Zahodím povídku, co jsem psala dřív.
Tak jsem ztratila i tebe.
A prý jsi mě miloval.
Ale já si myslím... 
Že to bys mě těžko...
...co vlastně? Opustil? 
Vykašlal ses na mě.
Ale ještě jsme spolu ani nebyli.
Tak jsi to vzdal dřív, než to začalo.
Asi bych neměla nic cítit.
Tak proč se mi chce plakat, můžeš mi říct?
Že prý mě to bude mrzet...
...tos věděl.
Měl jsi pravdu... 
...tečou mi slzy z očí.
Z očí bez citu...
Ale teď cítím... 
A je mi líto, že už mě nemáš rád.
Došlo ti, že to nemá cenu?
Že nechceš někoho jako jsem já?
Asi je to dobře pro tebe... 
Já jen...
Myslela jsem... 
To je asi jedno.

Autor genca, 02.06.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: N.Ryba, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí