Moje malička

Moje malička

Anotace: Život jedou rukou něco dává, ale oběma bere.....

Sedím teď v křesle sám
v rukou jen fotky mám
to je vše co mi zbylo
kdepak jsi má malá vílo?

Byla jsi moje malinká
stejně krásná jako Tvoje maminka
byla jsi naše sladké děťátko
bohužel jenom na krátko

Krátkou chvíli jsem Tě měl
a život se nám krásně děl
teď už v křesle sedím sám
a na Tebe už jen vzpomínám

Vzpomínám na Tvoje první slova
v hlavě mi znějí zas a znova
vzpomínám na Tvoje ručíčky
na Tvoje hravé prstíčky

Vpomínám na Tvoje zlaté vlasy
a na přenádherně dlouhe řasy
vzpomínám na Tvoje rtíky rudé
pořád se vzpomínat už jen bude

Vzpomínám na Tvoje první kroky
a nikdy nezapomenu na ty tři krásné roky
když jsi žila v našem světě
nedokážu to napsat v jedné větě

Kdepak jsi teď moje zlatíčko???
chtěl bych zas pohladit Tvou tvářičku
aspoň zase jednou na malou chviličku...
Autor Nola77, 27.09.2004
Přečteno 1252x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí