Dva prsty na skle

Dva prsty na skle

Anotace: Lady Snowhite fell to sleep...

Dva prsty na skle
slepě hladí plochu
jež nás oddělila

jak věty prasklé
co jsem slepil trochu
abys pochopila

Chtěl bych zjemnit hrany
které zvoní uším
v ódě na přetvářku

je březen obřezaný
a já hlavou buším
do SouhvěZdí nářků

Sklo prsty nemá
tma tě pohladila
po rtech co studí

sýkorko němá
sněhurenko bílá

kdo mi tě vzbudí

...
Autor Styxian, 04.08.2005
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zazpíváme si :-)

20.01.2010 00:06:00 | Cristinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí