Litanie pro Tebe

Litanie pro Tebe

Anotace: proč se mi to vrací znovu a znovu? za hodně lásky hodně zklamání..

Konec za koncem
(chtěla jsem za sluncem)
a začátek v nedohlednu
(co když se zas ohlédnu)
zase se mám plazit
(a tím to všechno zkazit)
chci tě zpátky
(a ne jen na dva pátky)
jenže tys to předem vzdal
(s kecama ses nepopral)
věřils jim tak bezhlavě
(už neznáš slovo VÁHAVĚ)
prý jim k tobě nesedím
(já svý ale dobře vím)
v posteli sis nestěžoval
(tams mě krásně "obtěžoval")
vše se zdálo v pořádku
(snila jsem si pohádku)
o tom, že mi lásku dáš
(prodávals ji čím dál dráž)
kdybys mě měl trochu víc rád
(chtěla jsem po tvém boku stát)
třeba si jednou vzpomeneš
(snad tak rychle nezapomeneš)
že tě někdo tak moc miloval
(že by si srdce kvůli tobě z hrudi rval).
Autor Yves, 05.06.2008
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: LuciAngel, Bíša, Mraveneček, Pavelpaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koukám, že je to starší příběh...snad už s ním nejsi, on ti za to nestojí. Hlavu vzhůru.

22.01.2009 09:38:00 | Lilly Lightová

nejhorsi je laska neopetovana....taky znam..jen do postele a ahoj:-(

07.06.2008 00:32:00 | Krisťulka64

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí