Proč bych měl...

Proč bych měl...

Anotace: chci ale mám strach.

Proč bych měl milovat?
Proč bych měl mít někoho rád?
Proč bych nemohl být sám?
Protože ze samoty strach mám.
Sice bojím se samoty, však taky lásky.
Díky ní mám totiž na svém srdci hluboké vrásky.
Díky ní prožil jsem bolest a už dál to nechci prožít.
však bohužel pro mě chci dál pro ni žít.
Sice stále strach mám, ale budu s ním bojovat.
Neboť nemůžu žít bez toho, nemilovat.
Autor Blade Safety, 06.06.2008
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Lilly Lightová, Vlk v rouše, Marfuša, Aka Kiss, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné, tip.

05.02.2009 10:14:00 | Lilly Lightová

Je to pěkně napsané.

06.06.2008 14:21:00 | Marfuša

Samota je smutná holka která nepohladí
Když už si s ní jednou začneš nikdy tě nezradí

06.06.2008 12:45:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí