Zas tak smutný...

Zas tak smutný...

Anotace: Naděje v novou lásku...

Zas tak smutný, sedím sám.
Jsem vzhůru, přesto zase pocit mám.
Ten pocit, že vše je pouze sen.
Já chtěl bych věřit v nový, krásný den.

V ten den,kdy daruješ mi lásku svoji.
A vyléčíš mé srdce i duši moji.
Tvůj úsměv mi opět dodá sílu.
Zas navrátí, dávno, ztracenou víru.

Víru v lásku, radost, pochopení,
nic lepšího snad už ani není.
Každé ráno mít chuť pro někoho vstát,
z toho co přijde nemuset se strachovat.

Na louce spát a snít svůj krásný sen.
Ležet tam s dívkou, kterou miloval bych jen.
V životě se člověk stále houpe nahoru a dolů,
Vše je ale krásnější, když dva lidé jsou spolu.
Autor Freddie.n, 06.06.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí