Vysněná …

Vysněná …

Anotace: Jednoduše ,,vysněná,,....

Už dlouho jsem snil a přál si dívku krásnou.
Tu dívku jsem potkával jen v krajině snů.
Ta krajina leží tam, kde mír a láska vládnou.
Žije se tam bez starostí všedních dnů.

Pokaždé, když ráno otevřel jsem oči.
Ta krásná dívka zas tu nebyla.
Bez ní vypadá, že svět přestává se točit.
A moje stará kytara se mi rozbila.

Najednou se objevíš ty a všechno se mění.
To co bylo černé zase barvu má.
Bojím se, aby nebylo to snění.
A doufám jen, že se mi to nezdá.

Viděl jsem tě malou chvíli a už nechci být sám.
Jenom prosím počkej a okamžik stůj.
Třeba bude štěstí v lásce přát právě nám.
Získat si tvoje srdce, to je úkol můj.

Chtěl bych tě obejmout a pohladit po tváři.
Sedět někde s tebou a říkat mám tě rád.
Šeptat ti krásná slova co tvůj úsměv rozzáří.
Být blízko tebe a tobě své srdce dát.
Autor Freddie.n, 06.06.2008
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká báseň občas jsem si říkal, že tam byl v jedné nebo ve dvou slokách vpravenej rým trošku násilím, nebo tak,nebo tam moc neseděl, ale čert to vem, je to dost dobré.

06.06.2008 13:48:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí