Poslouchej

Poslouchej

Anotace: ...

Teď možná budeš poslouchat slova má
a možná si i uvědomíš, že naše láska uvadá.
Ty jenom své přátele máš
a tady končí společný život náš.

Bylo to s tebou nádherné
a nebylo to vůbec průměrné.
Nikdy našeho vztahu litovat nebudu,
ale až se probudíš, tak už tady nebudu.

Já jsem udělala spoustu chyb
a tomu vůbec není napochyb.
Ale ty jsi chyby také udělal
a možná si to i více podělal.

Já si uvědomila o co bych přišla
a své city k tobě znovu našla.
Ale pro tebe to vůbec nic neznamená,
a možná Tě to i trochu poznamená.

Tenhle vztah už nění o lásce,
my propadli jsme každodenní hádce.
Já už Ti vůbec nechybím,
ty vidíš mě jenom když už spím.

Mé srdce je teď úplně prázdné
a city k tobě nejsou žádné.
Já krásný život s přáteli Ti přeji,
dneska už si vůbec na nic nehraji.
Autor Nanýsek, 11.06.2008
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá báseň, jinak není co dodat, snad jen, že to tak hold někdy bejvá

11.06.2008 19:37:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí