Tichý společník

Tichý společník

Anotace: ...............

Tichý společník,svědek času,
který má,nezapomenutelné dětství,
návštěvní hodiny,tiše tikají,
plaché příběhy,v kavárně se vypráví,

o rozmarném létě,na konci města,
třicet jedna ve stínu,vede dlouhá cesta,
k malému rybníku,kde se opalují,
lásky mezi kapkami deště,

noc rozhodnutí,hořká láska nebeská,
stříbrná pláž,dřevěné loutky,
borůvkové noci,zakázané milovaní,
čokoláda v touze,nedopovězene pokračovaní.
Autor Vlk v rouše, 12.06.2008
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Šerák, teranosaur, jedam, Princezna.Smutněnka, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty jsou už příliš ohrané, ale vcelku se mi líbí. Delší verše ti opravdu sedí =O)

12.06.2008 21:54:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí