Kdy?

Kdy?

Anotace: Vždy se dá najít nepoznané

Fantazie sen znovuobjeven proudí z něhy očí
Po špičkách přešlapuji nad úbočím krásy
v tmách nevědění
a řasy plení ticho nepsaných vět

Jemně dýchlo touhy žár přivonět,
hned času spár protnul tepnu žádosti
Neprýští tekutina z rány nedané

Stejná a přece jiná!
Pohledem nahoru smekl pokoru:
Kdy zase se shledáme?
Autor rezina, 13.06.2008
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí