Láska

Láska

Anotace: ...

Láska může být mateřská,
láska může být přátelská,
láska můžu a žen,
láska a pár žárlivých scén,
láska a nový den,
láska a neuvěřitelný sen,
láska a trápení,
láska - ráj na Zemi,
láska a odpuštění,
láska a pochopení,
láska a seznámení,
láska a souznění,
láska a omluvy,
láska a pomluvy,
láska a polibek,
láska - plno vzpomínek,
láska a víra,
láska - nepřemožitelná síla,
láska a zklamání,
láska co nás ochrání,
láska krásný cit,
láska - nemůžeš ji nechat jít,
láska a štěstí,
láska - nikdy nespí,
láska - otevři oči,
láska - svět se točí,
láska a smích,
láska a hřích,
láska a bezpečí,
láska a výročí,
láska a radost,
láska a starost,
láska a pohled,
láska - mít rozhled,
láska a obejmutí,
láska a utonutí,
láska a důvěra,
láska a nevěra,
láska a milování,
láska a usínání,
láska - zlomit srdce,
láska - podat ruce,
láska a hádky,
láska - nedívej se zpátky,
láska - nechat se vést,
láska - modré z nebe snést,
láska - umožňuje snít,
láska - nelze bez ní žít..
Autor Janetee, 15.06.2008
Přečteno 446x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Walentine, Bíša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

to je suprové dala jsme ST,fakt se mi to hodně líbí

17.07.2008 12:31:00 | strašidýlko-střapatý

ty vado.. to čumim

17.06.2008 09:34:00 | 9TriniTi6

Přede mnou to četlo34lidí,žádný tip-nechápu,já musela dát ST,moc hezké to je:o)

15.06.2008 22:39:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí