Autorské čtení

Autorské čtení

Anotace: ...ze šuplíku

Neviditelným inkoustem polibků
psal po mém těle...
ON.
Poeta.

Začal mými rty,
a vydal se dál a dál...
Do světa.

Přes hory a pohoří…
Slovy a dlaněmi
přidal se...
Hlubiny pokořil.

Hebký.
(peříčko na tváři)
Drsný.
(froťáky z tržnice)
Cítím se-necítím,
jak padlá hříšnice.

To, co napsal
při světle svíček,
potichu četli jsme...
Mé slzy pil z víček.

Slzy sladké bolesti,
ruce na pelesti.
Sůl rozkoše a touhy.

Vypsal se z podstaty,
za večer pouhý…
Autor spare, 15.06.2008
Přečteno 394x
Tipy 25
Poslední tipující: Petbab, cevert, naneninonu, isisleo, Chancer, 6thSun, Marfuša, labuť, WAYWARD, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tz jooo, ta je. Nic jinýho mě nenapadá. Překrásná 1***

18.06.2008 18:43:00 | cevert

Intimní zpověď vyzrálé ženy. Nádhera.

16.06.2008 10:01:00 | Marfuša

Ještě ji tak slyšet znít do uší.. Líbí!

16.06.2008 09:42:00 | labuť

...výborná

16.06.2008 07:10:00 | WAYWARD

Mocinky povedená. Líbí se mi.

15.06.2008 23:54:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí