Neodcházej

Neodcházej

Anotace: s každou nocí....

už se mi v očích probouzí úsvit
ty odcházíš s mým snem
chce se mi tě něžně hladit
však mizíš s novým dnem

obloha svou barvu mění
už tma se mění v jas
budím se, co bylo není
ty nejsi tu, už zas!!

ráno se růže probouzí
tiše otevřou svůj květ
představy mizí, odchází
na mých rtech slovíčka tvých vět

ať jednou ta noc neskončí
i když přijde nový den
kéž zůstaneš mi v náruči
ať nekončí ten sen...
Autor oli, 16.06.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Teop
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí