Vzal sis mě celou.....

Vzal sis mě celou.....

Anotace: Mylím, že není zapotřebí něco dodávat..

Jako by sis sebou vzal kousek mě,
jako bys mě měl celou, ikdyž nejsme spolu.
Chtěla bych - aby ten druhý místo Tebe tu byl - ten který pro mě celým svým srdcem žil!
Ten který mě tolik miloval, ten co toho tolik sliboval...
Sliboval jen planý sliby.
Já věřila Ti bez pochyby.
Věřila a snila si svůj sen...jenže pak přišel ten
po noci přicházející den.
Ten vzal mi všechny ideály.
A všichni se jen tiše smáli.
Že já přišla o Tebe,
o svůj život,
o nebe. O hvězdy co na nebi svití,
o slunce co rozsvěcí to nejkrásnější kvítí...
Všechno je teď černobílý,
kousku světla ani na chvíli.
Život bych za Tebe dala,
celá sem se Ti oddala,
Tys mi všechno vzal - NIC SI MI TU NENECHAL!!!!
A já Ti nechala vše!...Samu sebe!!!
Autor Lolitka, 07.08.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí