JSI....

JSI....

Anotace: Není můj výtvot,tu jsem dostala...

Jsi andílkem mého bytí,
jsi sluníčkem mého žití.
Jsi ranní rosa,
běháš tu bosa.
Miluji Tě víc než sebe,
chci pro Tebe modré z nebe.
Jsi náplň příběhů v mých snech.
Jsi pocitem po polibku na mých rtech.
Jsi pro mě úplně vším,
nevím jestli sním či bdím.
Chci s Tebou usínat až budem umírat.
Chci s Tebou žít
a né už jen snít!
Autor Lolitka, 07.08.2005
Přečteno 932x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí