Jsi moje hvězdná Karin

Jsi moje hvězdná Karin

Anotace: Zatančím zazpívám jako ta nejkrásnější muzikálová hvězda na světě. Váš Miky Šrámek.

Láska má světová

Láska jest silnější než jakýkoliv peníz,
probouzí krásný vášněchtivý děj,
chutná jak právě utžený anýz,
ty ve svém srdci ji vždy stále měj.

Nikdy si její náruč mocí nezaplatím,
hřeje mě skvostně něžný jemnocit,
ze svojí mysli ji nikdy nevytratím,
každičkou chvíli chci s ní být.

Dýchám a žiju její jemnou tváří,
dává mi sílu stále milovat,
v červenci sladkém nebo v září,
já budu o ní hříšně bojovat.

Že bohatí páni z Ods!!!

Touha jest zázrak převeliký

Jsem jako slza, která stéká po půlitru,
kvůli tvé kráse vyjímečné,
postavím se třeba i proti větru,
(jen ať vlásky mé vlají spánkem vánků),
chci poznat tvoje boky výmečné.

Umění máš v hudbě skvěle dokonalé,
muzikál parket a jeho skvělé prostředí,
vábí mě tvoje džaivy v rytmu neskonalé,
miláčku, lásko já sem nádherný.

ONLY FOR YOU!!!
Autor Básník lásky, 16.06.2008
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: čertíček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když je to jen pro ni,přečetla jsem to jedním dechem.Touha je překrásná,já jsem jí vděčná jen proto,že mám po čem toužit.

08.07.2008 17:46:00 | čertíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí