Jsi jen můj krásný sen.

Jsi jen můj krásný sen.

Anotace: jsi jiná než já, jsi jen můj krásný sen.

Já chtěl jsem ti říci, že život bez tebe asi mně změní,
jen okamžik, ztrácím se v zapomnění.
Já topím se v řece bez vody,
já hledám si krásné důvody.
Jsi láskou, jsi soli i bolest přejde – přebolí.
Přestože skládám ti tyhle básně
a myslím na tebe den co den,
vím, že asi vybral jsem si špatně,
jsi jiná než já, jsi jen můj krásný sen.

Jemnost myšlenek pro dnešní den
Štěstí a láska – přátelský sen.
Skonala duše, skonal ten háj,
na konci trápení bude můj ráj.

Že schopen nejsem kráčet po duze,
Měl jsem žít a vzdát se té iluze.
Autor Rbb, 17.06.2008
Přečteno 692x
Tipy 10
Poslední tipující: Meriel, Bohém z Pernštejna, Bíša, waterlily, Belmon, labuť, Oči
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děkujeme když jsme si jistí, že je něco jen pro nás....na světě nic není jisté...

09.09.2008 19:30:00 | Meriel

A sny jsou mluvou nevědomí - duše :)

17.06.2008 10:43:00 | Oči

To je nádherná báseň! Široká, hluboká, upřímná. Děkuji, Xxx

17.06.2008 10:42:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí