Vězení

Vězení

Anotace: ...vyburcoval mě hovor lidí, který já NIKDY nepochopim..RÁDOBY samce se vším všudy!!...

Jistě jste častokrát už přemejšleli vážení
co musí bejt to za strašnej druh vězení
ocitnout se tak znenadání v cizím těle..
..a nemoct´ven..bejt v temný cele..

Tam v nebi nejspíš úřaduje ňákej chaotik
a nebo lajdák, kterej si holt zvyk,
že lidi v šlamastice rady už si věděj
(tak co na tom..že těla „blbě“ seděj??)

Jenže to není žádná sranda ani legrace
bejt ženská i bejt muž..tohle je těžká frustrace
..tak si to jenom zkuste klidně předtavit!!..
Žena a muž…toť pochva přec a do ní ostrej břit!

..musí bejt hrůza, každý ráno vstát
a pořád dokola se sama sebe ptát:
„..proč se mi muži líběj, když jsem zvenku muž??
..proč vousy mám??..když na rtech chci mít růž !!

..proč hlas mi hrubne, když chci výšku pět??
..chci manikúru mít..ne špínu za nehet..!!
A jemně oblá být… a mít vlhnoucí klín..
No prostě sexy kus..šťabajzna, co je IN!

a nosit jehly jen , laškovat s muži a pak plát..
Ne prdět v putice a přitom nadávat..
Mít samet za kůži a ňadra výstavní
Nikoli nástroj ten..ten..jaksi pohlavní.. “

Musí bejt úděl běsnej pořád lidem lhát
Toužit to tělo „zkurvený“ i ďáblu zaprodat
Panika na duši za život zjemní se i oseká
kde byly křoviny..už je jen paseka!!

Tak komu ubližujou..že tu s námi žijou??
a že si se smečkou za nocí sladce vyjou??
Kdo určil pravidla..co má a nemá bejt??
VY MÁTE NA SVOJE - POHLAVÍ GLEJT???

****

jsou to jen vězni..my nechtějme bejt bachaři!!
A jen si stále opakujme – jací jsme KLIKAŘI!!
Autor šuměnka, 08.08.2005
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí