Jediná

Jediná

Anotace: Pro jedinou....

Jsi krásná jako hladina
co světlo se v ní prolíná
jsi něžná jako babí léto
cítíš bolest a jsi milá přesto
jsi jemná jako květy růže
kdopak se Tě dotknout může?
jsi muza pro všechno mé psaní
a to není jenom moje zdání
jsi přenádherná jako květ
ale bez Tebe mi teď skončil svět...
Autor Nola77, 28.09.2004
Přečteno 3534x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (26x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí