Není snadné zapomínat.....

Není snadné zapomínat.....

Anotace: Chci zapomenout, ale nejde to....:-(

Chci zapomenout, už Tě v srdci nechci mít.
Chci zapomenout, chci znovu začít milovat a snít.
Už nám nechci dávat naději
a padat stále na dno,
chci být šťastná,
ale zatím umírám a Tobě je to jedno!
Máš v hlavě jenom sebe, nikdo jinej Tě nezajmá.
A já vidím jenom Tebe!
Tebe lásko Tebe!
Proč nemůže jít život normálně dál,
proč zastavil se čas a já sem zoufalá.
Nechci žít a nic mě nebaví,
pomalu umírám a Tobě to nevadí.
Sto jiných kluků mít,
ale já nechci.
Pořád vidím Tvé ruce i oči....
proč není láska na světě co se točí?
Proč je i bolest??!
Autor Lolitka, 09.08.2005
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí