Byl jsi mi vším...

Byl jsi mi vším...

Anotace: Mrzí mě, že sem si za to všechno dávala vinu, teď toho lituju a doplatila sem na to, zbytečný nervy a následky....Kdybych neměla zase svojí hlavu a poslechla přátele, všechno mohlo být jinak..

Pro mě slunce už nikdy nevyjde,
tys byl mým sluníčkem,
byl jsi mi vším.
Teď na srdci mám velký splýn a nejde pryč.
Ušila sem si na sebe bič a dostávám ránu za ranou.
Chci umřít, nechci tady žít.
Na tomhletom hnusnym světě bez Tebe být.
Ale osud to tak chtěl, to on má na zodpovědnost.
Že Tvoje ruce, rty a tělo, jsou pro mě už jen minulost.
Je mi jak kdybych přišla o všechno na světě,
jak kdybych přišla o všechno na týhle planetě.
Oči mě od slz bolí a pálí.
Prostě jsme to prohráli,
Chyba byla v nás.
Chyba byla ve mě!!!
ODPUSŤ!!!
Autor Lolitka, 09.08.2005
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí