Chci

Chci

Anotace: navždy jen Tvou...

Chci být Tvou můrou v děsivém snu,
Chci být Tvou můzou v deštivém dnu.
Chci být Tvým ďáblem v andělské duši,
Chci být to, co Ti tak sluší.

Chtěla bych toho opravdu moc
Netrávit bez Tebe každičkou noc?
Být s Tebou, na tom mi záleží,
Být Ti radostnou přítěží...
Světlem Tvým, když procházíš tmou,
Už navždy bych chtěla být jen Tvou.
Autor Withered W., 29.06.2008
Přečteno 845x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

kéž by chtěl být taky tvůj.. :)

08.07.2008 14:47:00 | Emily Winnacott

snu dnu..atd ..rymy vsedi, basnicka bez jistkry, rytmus nesedi..

29.06.2008 20:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí