Ten heskej kluk....

Ten heskej kluk....

Anotace: jednou byl u nás jeden klučina... syn tátový kolegyně... potřeboval pomoc s referátem....

Tys byl tenkrát u nás,
abys šanci vylepšit vysvědčení nepropás...
Mě ses předtím tak moc líbil,
jako skoro nikdo předtím...
Pak sme si psát začaly,
smsky to byly nádherný..
Jenže vyklubala se z tebe stíhačka
a já už tě nechtěla...
Řekla sem ti, že nic nebude, že oslnil mě kluk jiný
a byl to jen kámoš... jen líbaní nevinný...
Tobě to prej přišlo v pohodě,
ale já ti to nevěřim, ptž vim jak mimo byl si ze mě...
Kam se poděl ten heskej kluk,kterej byl v pohodě??
Nwm, ale příště už nenecham nic náhodě...
Autor r-a-d-a, 29.06.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

22.10.2008 21:27:00 | r-a-d-a

Hmmm, zajímavé dílko...

02.07.2008 22:33:00 | Ewineccka

heZkej

29.06.2008 20:21:00 | saddova

Jo...Ráďo...náhoda je dobrá svině...to znám (bohužel moc dobře) tky :)

29.06.2008 16:07:00 | Anneli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí