12

12

Anotace: ...

V zeleném zrcadle na zlaté písčině
dvě víly tančí, oděny v závojích
podobny na světě nejhezčí dívčině
kličkují ve zlatých paprscích slunečních
hravý princ vánek, syn vichřice a větru
zahrává tóny na vodní hladině
láska se v divadle ukrývá světu
ta má je za mořem v daleké končině
brnkání kytary z daleka přichází
měsíc své stádo na nebi rovná
krásné je Monako, až oči přechází
jak živé vody průzračná studna
na noční nebe svůj pohled upírám
vždy, než jdu spát na tebe vzpomínám
Autor Frosty28, 30.06.2008
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: hostmen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nachvíľu som sa premiestnila do sveta rozprávok...:-)

30.06.2008 19:09:00 | Mišiačik

ST! za obsah, velmi působivé, zamilovanost a touha jako v pohádce.

30.06.2008 17:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí