Nový svet

Nový svet

Anotace: ...a ja si už vytvorím svoj vlastný svet, kde teba už niet...Prepáčte, ale musím sa znovu spýtať: Kto tej básni pochopil?

***Nový svet***

Stále čakám.
Nič nepíšeš.
Usilovne makám.
Ty neprídeš.

Prepáč, ale som nútená
spýtať sa jednu otázku:
Prečo hovoríš, že som k Tebe súdená?
A nevieš si priznať, že si utrpel porážku?
Nebola to prehra v boji,
len to, že som vyhrala,
kedysi sme boli svoji,
a vtedy som pre teba plakala.

Teraz si už vytvorím svoj nový svet,
kde Teba už niet.

Tak ti len hovorím zbohom,
snažíš sa mi veliť,
otočíš sa mi bokom,
nechceš tomu veriť.

Chcem sa s tebou rozlúčiť,
tak prečo plačeš?
Osud nás už musel odlúčiť,
tak teda čo
chceš?

Aby sme stále boli spolu?
Už som dosť odpúšťala..
a ty mi nehovor, že sme mali smolu,
- vieš, kedysi dávno som ťa milovala..
to som ti už mnohokrát povedala.
Autor Mišiačik, 30.06.2008
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásné...tak trošku mi mluvíš teda spíše píšeš =) z duše

22.11.2008 18:28:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí