Rozhovory s deštěm

Rozhovory s deštěm

Anotace: ...

Povídal jsem si deštěm
o tom co má a nemá cenu
a ptal jsem se ho
proč prší
Proč asi?!
To jsou ale blbý otázky
asi tak jako
proč miluji zrovna tebe?
Kyselé deště
Slané slzy
Sladké tvé rty
Hořké deziluze
Kolik chutí jsi poznal
tolikrát jsi člověkem
Jak je krásné
povídat si vlétě s deštěm
to člověka aspoň na chvíli
přejde chuť na lásku
Autor Vik, 10.08.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí