..probuzená..

..probuzená..

Anotace: ..dnes jsem tu jen na skok..tak jednu probuzenou..

..ach..ráno mi zas vlezlo do polštářů..
ba přímo vnutilo se..rozehnalo shluk mých snů
(těch něžných bratříčků i nebetyčných lhářů)
a zulo noc ze sametových střevíců..
i ranní vánek přivál pár svých kompliců
..a tak se věnovat jdu tedy slavnostnímu dnu :o))
Autor šuměnka, 11.08.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí