Miliji Tě

Miliji Tě

Anotace: divka co se zamilovala do nepravého

Milovala bych Tě kdyby si byl slepý a po hmatu mě poznával.
Lásku bych ti dala i kdyby si nemohl se svých krásných rtů vyslovit miluji Tě.
Ale ty nejsi slepý,tak otevři své krásné hnědé oči,nejsi ani němý,tak vyřkni to slovo.
Protože já nemůžu žít bez tvých očích,nemůžu dýchat bez tvých slov.
Miluji Tě jako nikoho,chci s tebou jít tím údolím ruku v ruce sevření,ale to se nesplní…
Necítíš to co já k tobě,a já se musím trápit dál.
Láska je jako jeden velký sál.Je moc lidí a přitom tak málo párů.
Je tolik kluku,ale já chci jen tebe.
Miluji Tě a to se nezmění i kdyby si byl zadaný…
Autor Chabalka, 04.07.2008
Přečteno 877x
Tipy 5
Poslední tipující: Marfuša, Dalar.janka, Rolnička, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobré, začínající autorko.

08.07.2008 14:50:00 | Marfuša

Opravdové vyznání! Škoda, že si to ještě neumím představit...zjišťuji, že jsem dosud nebyla "opravdicky" zamilovaná:-)

06.07.2008 16:04:00 | Dalar.janka

tohle neni basen..to je spis vyznani..vyznani do dopisu...

05.07.2008 08:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí