Víš jak?

Víš jak?

Anotace: zrada bolí.......

Víš jak smutek chutná?
i rána tak bolestná a smutná,
Víš jak zrodí se rým?
z bolesti o které už vím

Víš jak zrada bolí?
naděje a víra zbité holí
Víš jak hluboce klesla jsem
když vím, že myslíš ocasem?

Víš jak všechno zamotá se,
vše co bylo propadá se
Víš jak přeházel jsi hodnoty,
tak tohle jsi mi dal jen Ty!

Překryju vše zástěrou
vyrovnám se s Tvou nevěrou!
Autor Singlová, 11.08.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí