Po rozchodu

Po rozchodu

Anotace: Co je horší než být sám?

Nejhorší je čekání
Nevědět kam jít
Na místě jen stát

Nejhorší je čekání
Ta samota
Dívat se jen za sebe
Svět kolem víc už nevnimat

Nejhorší je když jsem bez tebe
Ty dávala jsi mi směr
A já nevím kam jít dál…
Autor mmmaaatttyyy, 07.07.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí