Zůstáváš jen vzpomínkou v hrobce naší lásky

Zůstáváš jen vzpomínkou v hrobce naší lásky

Anotace: Slzy ustaly..sbohem a třeba v přištím životě se setkáme..

Jsi to ty, kterého jsem ještě nedávno milovala,
ale nyní jsi jen minulostí a stínem,
na který myslívám čím dál míň.

Už pomalu, ale jistě odcházíš z mého srdce,
aby mi ho mohl zaplnit jiný.
A já se nebráním,
vím, že nemá smysl si tě dál uchovávat.

Však byl jsi první, který mi zaplnil hlavu.
Ale nyní přestávám věřit, že to bylo tak silné.
Je to tím, že už nejsi součástí mých myšlenek.

Nevyužil jsi šance. Ani jsi nemohl,
ale neměl jsi mi dávat falešné naděje,
ani sliby které jsi neuměl splnit.

Máme každý svůj život
a ten nešlo spojit v jeden.
Musím to chápat a nechávám to být.

Vím, že se mi ještě čas od času mihneš za zády
mojí fantazie. Ale nic víc...
Autor Dedillope, 09.07.2008
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Kovik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám ST za obsah... chápu tě:-(

13.07.2008 15:46:00 | Caracol

Přesto, že básničky moc rád nemám, tahle se mi velice líbila.

12.07.2008 13:16:00 | Kovik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí