Líbíš se mi

Líbíš se mi

Anotace: ženy z kamene existují

Proč jsi němá, jak socha z kamene,
studená a strohá a ne že ne.
Řekl bych ticho! Poslouchej.
Copak, ale mramor mluví?

Krása co nezná čas.
Kdyby jsi byla z ledu šlo by to snáz.
Přesto říkám si nezoufej.
Stůj tiše ... u ní.

Ten kousek ledu bych ve dlani rozehřál.
Tvé rty, tvá víčka bych zulíbal.
Teď jen stojím před sochou z mramoru.
Nejsem sám, se mnou je lítost a žal.

Přesto doufám že se tvé srdce rozbuší.
a já zašeptám ti do uší.
Miluji tě, krásko z mramoru
a v tvých očích bych se smál.
Autor Mava, 11.07.2008
Přečteno 621x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané,možná by to chtělo trochu přeházet,ale jinak ST!

12.07.2008 21:47:00 | Mraveneček

...mě se to moc líbí.

11.07.2008 15:56:00 | Květka Š.

zaujala me anotace, zpracovani uz mene, jak rytmus, tak rymy by chtely predelat..trosku vic si s tim pohrat..

11.07.2008 15:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí