Dnes večer

Dnes večer

Anotace: V den kdy jsem se se slečnou v dobrém rozešel, a odjel od ni mi dorazilo na mobil toto... je to básnička před kterou smekám, na každém řádku je pravda... doslova mě rozbrečela...

Vlahý letní vánku,
slza na kahánku.
Už zase se loučím,
tomu neporučím.

Nebe temné,
noc se blíží.
Pedál plynu,
klid tu ruší.

Odešel a časně z rána,
probudím se opět sama.

Žádný princ mě nezachrání,
to já sama prohru zvrátím.

Jedna báseň na začátku,
pro princeznu při červánku.
Druhá vztahu nítě stříhá,
pro rytíře od Kolína.

Mohla bych se omluvit,
radši ale poděkuju,
za to co jsem mohla mít,
a co míti ještě budu.

Lásce sbohem přátelství dík,
brzičko s jiným budeme žít.
Autor Vojtasss007, 13.07.2008
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: sýc
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za hloubku citu a úžasnou vnitřní sílu.

30.07.2008 09:53:00 | sýc

Moc hezke...smutne..verim ze pri tomhle ti mnoho slz musi tect...

20.07.2008 17:48:00 | forester

hezké, silná slečna

13.07.2008 22:48:00 | Lorelai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí