Pár dní...

Pár dní...

Anotace: uff...ta dálka:(

Pár dní,
co jsme se loučily,
už se mi zase stýská.
První doteky,
jsme zkoušely,
už se mi zase stýská.

Nevím jak se máš,
co zrovna děláš.
Jeslti na mě myslíš,
když mě tam nemáš.

Pohltil mě smutek,
a vzpomínky na tebe.
Ty děláš tam dobrý skutek,
ach,jak těšíme se na sebe.

Každý den,
píšu ti zprávy.
Čas pomalu utíká,
od tebe zprávy,
že se ti stýská.

Večer nemohu usnout,
chybí mi tvá náruč,
do ní zase vplout,
tak srdci poruč!

Ráno vstávám,
s pocitem těžkosti,
a té beznaděje,
snad mě odprostí,
fotka tvá,co se směje.

Už jen pár chvil
do návratu zbývá.
Ve snu tisíce víl,
se mi skrývá.

Nedočkavostí hořím,
až tvé oči,pusu,
celou tvář,uvidím.

Už jen pár dní...
Autor Izzik, 14.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dočkáš se:o)je to dobré.

14.07.2008 20:41:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí