Spalovač

Spalovač

Anotace: ...

Cejtím se jak toulavej pes,
kterýho vyhnala kočka,
toho co se nestalo dnes,
už se nikdy nedočkáš.
Jsi spalovač druhých šancí,
měl's příležitost vyzvat mě k tanci.
Nakopnul jsi ji do ledvin,
příležitost svíjí se, teď vím,
že čekat na tebe bylo bláznovství,
však blázen má bohaté království.
Žije v naději, která ho žene vpřed,
bohužel po prozření mu zbyde jen vřed.
Ten v neléčené podobě,
zaviní žal, pláč a podobně.
...Za pár chvil je hodina duchů,
začalo mi zvonit v pravém uchu...
Kdysi bych si řekla:"Kéž by to byla Tvoje vzpomínka!"
Dnes řvu jako vzteklá:"Vary pryč od mýho srdínka!"

Mám už jen orvanou čest,
ani to není jistý,
už nechystám lest,
svý ruce mám čistý.
Jsi spalovač třetích šancí,
měl's příležitost vyzvat mě k tanci.
Zakopal jsi ji do země,
teď vím, že líp je Ti beze mě.
Zklamání už nechci víckrát zažívat,
chci jít a života si užívat.
Na bolavá místa nasypu si led,
okolo huby namažu si med.
Pak všechno bude v pohodě,
suchou nohou přejdu i po vodě.
Hodina duchů právě odbyla,
jak se ti písnička líbila?
Autor myskin, 14.07.2008
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky by to bylo česky:o)

14.07.2008 20:39:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí