Tolik mužů drželo mou dlaň v své

Tolik mužů drželo mou dlaň v své

Anotace: pro kluka, o kterém vím všechno, ale taky vůbec nic...

Tolik mužů drželo mou dlaň v své
ale po dotyku Tvém
se celý svět snad začal znova otáčet
kytky v zimě začaly kvést
a Slunce v noci vysvitlo...

Tolik mužů drželo mou dlaň v své
ale žádný se mnou v bouři nešel
žádný mi neříkal
slova útěchy
/a snad i lásky, nevím/

Tolik mužů drželo mou dlaň v své
a každý mi říkal
Miluji Tě
/vážně?/
já zdráhala se to říct všem
ale teď
to chci vykřičet do všech koutů světa!

Tolik mužů drželo mou dlaň v své
ale nikdo to vážně nemyslel
/nebo možná já/
až teď
kdy cítím
že svět se se mnou hroutí
a já padám
.
.
.
padám
.
.
.
.
.
.
padám
.
.
.
.
.
.
do ticha

a samoty...

Lásko, vrať se mi...
Autor Suzan, 16.07.2008
Přečteno 504x
Tipy 11
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WhiteSkull, Cassandra, Myrja, jesterka, Megs, Mraveneček, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pokračuj píšeškrásně

21.07.2008 20:05:00 | Cassandra

Zajímavé a hezky napsané:o)

16.07.2008 18:37:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí