Vize

Vize

Anotace: Každý neúspěch člověka něčemu naučí, pokud se chce nechat poučit. Charles Dickens Vím, že nic moc (možá nejhorší, co jsem napsal), ale i přesto to před vás předkládám.

Žárem žhnu,
v duši zkamenělé.
V těle ztuhlém
a rozpohybovaném.
Jen pohledem na sedmý div světa.

Hledím vstříc novým začátkům
a cestu novou snad nalézám.
Myšlení mé mění se
v základech a otřesech.

Rozpolcená mysl zná,
co nikdo jiný nevídá.
Mrzutost, zlobu, smrt
a v tom světlo na konci.

Snad osvobodím se,
snad ztroskotám,
nechť schránku mou
někdo nalezne.
Autor Element, 16.07.2008
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom cítít jakási naděje, tak ti přeju, at se ti ztroskotání vyhne

17.07.2008 05:45:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí