proč jsem tě jen poznala....

proč jsem tě jen poznala....

Anotace: všechny sve pocity jsem přenesla na papír a dokreslila...odreagování od deprese:-)...jedny z mych prvnich basni

Proč jsem tě jenom poznala
Proč vracel jsi se k nám
Já jsem tě sem nezvala
Ty jsi přišel sám

Žalem se mi svírá hruď
Jsem jak svázaná provazem
Jak zasypaly by mě suť
I s velkým koňským povozem

Narostla mi křídla
Černá
Jako noc
Však v mracích já jsem uvízla
Sama…...

Není kdo by mě zachytil
A byl mi stále blíž
Lásce křídla opatřil
Mě však stále táhne níž

Lásce křídla narostly
Smutek jí je shodil však
Trnem srdce probodal
Na tělo si troufnul pak….
Rány nikdy nesrostly

Krví smáčel moji tvář
Láska srdce probodá
Nemá žádnou svatozář

Vlci tělo roztrhají
V lese černém hlubokém
Maso z kosti ohlodají
V tanci jejich divokém
Autor kucerka314, 21.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj přide lepší....Jinak moc hezký,.-

21.07.2008 22:35:00 | The laky

neztrácej naději, zase bude líp...

21.07.2008 21:44:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí