Vločky

Vločky

Anotace: závidím vločkám jejich volnost.....

K zemi vločka padá,
jako pírko vlaje
na mé dlani zůstala
a pomaličku taje.

Miloval’s mě, i já tebe,
však trvalo to chvíli….
...u srdce mě zebe
a vločky ruce bílí.

Láska z obou vyprchala,
teď tě nenávidím…..
..pod oknem skryta stojím
a vločkám volnost závidím.

Toužebně vzhlédnu k nebi
a tajně doufám v zázrak,
že pohledem,pod nímž tají ledy,
zahlédnu lásky náznak...
Autor kucerka314, 22.07.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí