DOVOLENÁ 2005

DOVOLENÁ 2005

Anotace: Není co dodat k tomuto nepodarku ... :-). Nějak se mi to veršování nedaří, ale snad se do toho dostanu!

LÉTO! Budiž pochváleno!
Dalo by se říct.....
Zpětně v jeho stránkách
chce se mi teď číst.

Ty úvodní kapitoly byly krásné.
Se Sluníčkem ruku v ruce
chvíle byly vzácné.

I to delší odloučení
statečně jsme přestáli.
O to víc i natěšení,
potom jsme se líbali.

A chaloupka pod ořechem
byla mého hříchu svědkem.
Nešlo tomu zabránit,
muselo to takhle být!

Se Sluníčkem jsme si potvrdili,
že společné dny krásné byly.
Nabití energií vrhneme se do práce
a snad nám osud přinese krásné chvilky zase.

Závěrečná kapitola letošního léta,
se mi ale nejkrásněji četla.
Naplno jsem si užívala co život mi dal!
Jsem šťastná! A naše láska?
Pokračuje dál ..... :-)
Autor Dalimila, 15.08.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí