Budeme spolu . .

Budeme spolu . .

Anotace: Pro někoho opožděně k svátku

Díváme se na stejné kapky
každý z jiného okna.
Pod jinou peřinou,
stejné myšlenky
- na toho druhého.
Chybíš mi.
Chybím ti?

Až duhový most nás může spojit.
Je to jen klam našich nedokonalých očí,
ale ty doteky se blíží dokonalosti.
Jsou jen méně instantní a tak je
rozpouští déšť.

Myšlenky nerozpustíš.
Stejně prší,
ale jinak se na to dívá,
když jsme každý zvlášť
. . . Číslo znáš..

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 16.08.2005
Přečteno 831x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

zajímavé propracování :)

14.12.2006 17:52:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí