ke spánku

ke spánku

Anotace: pro mou milou

Motýlek hebký ulehá pod víčky
za chvíli zazní do ticha písničky
propluješ světem snů do šera noci
tak lehce a pokojně, jak jen můžeš moci

bohyně bez křídel vlásky Ti pohladí
kytaru vezme a struny naladí
tiše Ti zabrnká, lehounce zahraje
měkce Tě unáší branami do ráje

strasti a trampoty do tmy se ponoří
matka noc odejme veškerá příkoří
s ohněm lásky ulehni do ticha
je život samotný, jinak nic nedýchá

tma Tě konejší, vlídně Ti ševelí
uklidní srdce, rány se zacelí
ráno se probudíš, veselá svěží
s rozbřeskem Slunce radost Ti běží
Autor sýc, 29.07.2008
Přečteno 467x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., igniss, okapovaroura, Iva Borecká, Dubínek, Mraveneček, Jenda P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, něžná básenka, ale já se někdy probudím ještě víc rozlámaná, než jdu spát .... :o(

31.07.2008 09:56:00 | NikitaNikaT.

Krásně něžná, motýlková...*

29.07.2008 17:05:00 | Iva Borecká

A,že jí to sluší:o)krásná,moc.ST!

29.07.2008 10:18:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí