Den co den

Den co den

Anotace: Hvězda svítí na obloze, v duši slunce pálí, mám Tě ve svém srdci lásko, žár Tvůj všechno spálí. Blízká a vzdálená, včera i dneska, víme, co znamená chvilička hezká.

Psát báseň lásko bych Ti chtěla,
den co den,
o louce, ptácích, o motýlech,
paprscích slunce, lesní víle,
den co den.

Probouzet se s Tebou za úsvitu
a dýchat vůni Tvého těla,
dívat se na Tebe když spíš,
to všechno moc bych chtěla.

Hladit Tvou dlaň a něžné prsty,
cítit mrazení v zádech,
prožívat s Tebou věci hezký,
vnímat každý Tvůj nádech.

Zítra už zítra budeme spolu,
a spatříme se navzájem,
každý sám u pracovního stolu,
předstírajíc svůj nezájem.

Máme se máme, spolu a sami,
každý na jiné planetě,
přesto, když skončíš,
nejen v mých dlaních,
je tolik krásně na světě.
Autor grázlík, 29.07.2008
Přečteno 513x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Churry, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše,nádherná báseň,krásné pocity(úplně je chápu)s něčím podobným taky žiju...ST!

29.07.2008 21:55:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí