Zasáhl jsi mě nejhlouběji...

Zasáhl jsi mě nejhlouběji...

Anotace: Navždy...

Sbírka: Pavel

Zasáhl jsi mě nejhlouběji
Ta nejtěžší ze všech ran
Ta, co se nejhůř hojí
Ta, co zmizet se bojí
Kéž nikdy nezmizí...
Kéž mi tě navždy připomíná
Kéž krvácí
Vždyť byls vším, co jsem chtěla
Vždyť stále cítím tvůj stín
v mých dlaních
ve svém náručí
Když zavřu oči
Když zabloudím
do krajin zapomnění,
vzpomínek, marných přání
Byl jsi nej...
Má naděje, má beznaděj
Byls vším, co chtěla jsem mít
A vlastně ani nevím, proč tu nejsi,
proč nedokázals mě natolik milovat,
abys bojoval,
abys mě nenechal jít,
proč jsi mě nedokázal přesvědčit
o tom, co teď již - pozdě - vím
Byls mým vším
A není snadné s tím žít
Není snadné se s tím vypořádat
Není snadné žít,
když to, co chci nejvíc,
nemohu mít
Zasáhl jsi mě nejhlouběji
Nejbolavější z mých ran
Ta, co se nikdy nezahojí
Vždy budu jen tvá...
Autor unstoppable, 03.08.2008
Přečteno 510x
Tipy 9
Poslední tipující: igniss, bokken, enigman, Mraveneček, Simísek, Baldeus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká:o)

03.08.2008 17:10:00 | Mraveneček

Přestože smutná, je nádherná...vážně

03.08.2008 10:47:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí