PO LETECH MANŽELSTVÍ

PO LETECH MANŽELSTVÍ

Anotace: Zamyšlení se nad mým zvláštním pocitem. Mám své Sluníčko, ale nedokázala bych zbořit za sebou mosty .... Rozumíte tomu? Já NE!

Bez něj? Nechtěla bych být.
Láska? Přerostla v pouhý zvyk.
Manželství? Je pouto, které nás k sobě váže.
Změnit něco? Ani jeden z nás to nedokáže.
Já si potajmu štěstí kradu,
on má svojí tvrdou halvu,
miluje garáž, auto a televizní ovladač,
tak řekněte mi proč a zač
my od 14 let životem jdeme spolu?
Někdy šťastní, jindy v bolu.
A víte co si o nás lidi myslí a co se traduje?
Že máme vzorné manželství v němž láska panuje.
Ale ono UŽ tomu tak není .....
nás vztah stále všední.... a všední...
Autor Dalimila, 17.08.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí