NECHTĚL JSEM BÝT SÁM

NECHTĚL JSEM BÝT SÁM

Anotace: Vzpomínka...

Nechtěl jsem být sám
s Tebou myslel jsem to vážně
tak jsem jen pro Tebe začal žít
Rozhodl se jít
za Tebou a odvážně
zazvonil jsem u Tvých dveří

Otevřela's mi
a zdála ses být šťastná
že jsem konečně přišel za Tebou
Od Té chvíle byly
mé dny veselejší
ty špatné nechal jsem za sebou

No, a než bych vůbec stačil tuto báseň dokončit, tak bylo vše pryč! (Takové je mládí a nesmělost!)
Autor Dessinateur, 05.08.2008
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Lost Dream
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí