Nic,lesk a růž

Nic,lesk a růž

Anotace: ...Smích tě přejde...to se zpívá v jedný písničce od Anetky Langerový..pěkná písnička,Delfín se jmenuje..já neutíkám od tématu,to je jen malá vsuvka:)no tahle "básnička" je ohromně neoriginální,ona a on,nakonec láska jak trám,ale mezitim samý trápení

Sama sedíš a nevíš proč,
topíš se ve snech a nevíš proč,
krásu poznat příliš brzy,
je toho na mě moc,
Smích tě přejde,
když on vejde
sedíš a koukáš,život před sebou
chceš ho strávit s jedinou osobou,
otázka jak pro hamleta,snad ještě hůř,
on zná tu tvojí tváře růž,
leskem se lesknou tvé rty,
proč neochutnat,říká si,
Ale že by se odhodlal?
Sám sebe by tím překonal..
jen si nenalhávej,co kdyžláska
kvete jen na papíře a nic nebude
jak je den dlouhej.
tak snad možná zase někdy,
tak se loučí v mech a kapradí,
Byla to láska..byla krásná
Autor latybe, 17.08.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí